Healy: Betrouwbaarheid en kwaliteit

Categorie: Frequentie Therapie
460 x bekeken
Anita

Aan alle vereiste normen wordt voldaan.

Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Healy is ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen; denk aan rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken. Deze toepassingen worden echter (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde, maar dat wil niet zeggen dat het niet werkt.

De ontwikkeling van Healy, het testen en voorbereidend werk voor de goedkeuring als medisch apparaat en de productie hebben volledig in Duitsland plaats gevonden. Healy is een Klasse IIA medisch apparaat, een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Het heeft een wetenschappelijke basis, het is gerealiseerd in samenwerking met artsen en behandelaars. Daarom konden vele waardevolle suggesties en ervaring uit de praktijk worden geïntegreerd in de ontwikkeling van Healy.

Healy voldoet aan alle relevante en vereiste normen voor doeltreffendheid en veiligheid, de bijbehorende technologie zijn ontwikkeld in Duitsland.

Lees verder