Natuurlijk welzijn voor dieren

Vind hier ons aanbod in alternatieve dieren welzijn voor je dieren. Het aanbod varieert van haaranalyses, frequentie therapie, aura consult en advies voor CBD-olie. Heb je vragen over het aanbod? Contacteer ons dan.

Frequentie Therapie

Behandel chronische pijn van je dier met behulp van frequentie therapie. Herstel verstoorde frequenties.

Aura Consult voor Dieren

Met de Healy Resonance module kan er een aura foto gemaakt worden van jouw paard, hond of kat! Zo krijg je inzicht in de thema’s die voor jouw dier op dat moment van belang zijn.

CBD-olie voor katten

Wil je CBD-olie inzetten bij katten en wil je zeker zijn van een zuivere kwaliteit CBD-olie zonder de terpenen? Dit is mogelijk! Bekijk het hier.

CBD-olie voor honden

CBD-olie kan bij honden verlichting bieden bij de klachten van artrose, ouderdomsklachten, ontstekingen, eplilepsie, nerveus en angstig gedrag

CBD-olie voor Dieren

Het lichaam van een dier beschikt net als bij de mens over een receptorsysteem wat aangestuurd wordt door cannabinoïden. Het is een hulpmiddel dat ondersteunend kan werken na bijvoorbeelde herstel.

Paardrijden in verbinding

Het boekje “Paardrijden in verbinding” is geschreven door Anita van Gils. Voor een ieder die meer vanuit het hoofd en in hun innerlijke kracht willen leven, zijn de 5 basistappen die omgeschreven worden een efficiënte en makkelijke leidraad.