CBD-olie voor honden

Hoe kan CBD-olie een rol spelen om het welzijn van mens en dier te verbeteren?

De genezende werking van de cannabisplant wordt grotendeels toegewezen aan CBD, Cannabidiol. Dit zorgt voor balans in het lichaam. Het kan zowel voor mensen als voor dieren rustgevend, stressverlagend, ontstekings- remmend, pijnstillend en angstverminderend werken. Het stimuleert het immuunsysteem en kan zorgen voor een gezonde huid en vacht. CBD olie voor dieren en mensen bevat niet de stof waar je high van wordt en het is gedoogt en niet-verslavend. Het is een hulpmiddel dat ondersteunend kan werken na herstel. Optima CBD-olie waar wij mee werken is 100% zuivered, bevat 4% CBD-kristallen die 99,7% zuiver zijn! Is GMP gecertificeerd.

Hoe werkt CBD-olie in het lichaam van de mens en het dier?

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan met behulp van CBD-olie ondersteund worden. Het lichaam van mens en dier bevat een endocannabinoid-systeem. Endo betekent lichaamseigen. Endo-cannabinoiden fungeren als signaalgevers en regelen alle belangrijke processen in een levend wezen. Ze regelen o.a. de productie van hormonen, eiwitten en besturen het immuunsysteem. De lichaamsbalans kan vaak eenvoudig en snel hersteld worden door het innemen van plantaardige cannabinoiden door bijv. CBD-olie.

CBD-olie voor honden

CBD-olie kan bij honden verlichting bieden diverse klachten, neem contact op voor informatie.

Prijs: € 34,95
Prijs: € 34,95

Voor informatie en bestellingen

    Bekijk ook

    Frequentie Therapie

    Behandel chronische pijn van je dier met behulp van frequentie therapie. Herstel verstoorde frequenties.

    Paardrijden in verbinding

    Het boekje “Paardrijden in verbinding” is geschreven door Anita van Gils. Voor een ieder die meer vanuit het hoofd en in hun innerlijke kracht willen leven, zijn de 5 basistappen die omgeschreven worden een efficiënte en makkelijke leidraad.