Frequentie Therapie

Healy is een gecertificeerd medisch hulpmiddel om frequentie therapie toe te passen. Het behandelt chronische pijn en biedt ondersteuning op het emotionele en mentale niveau van het dier. Deze nieuwe en unieke vorm van frequentie therapie optimaliseert op holistisch niveau de balans en het welzijn van dieren.

Waarom is Frequente Therapie nuttig?

Alles om ons heen bestaat uit energie met ieder een eigen trilling op een bepaalde frequentie, zo ook het lichaam van mens en dier. Als een lichaamsonderdeel uit balans is, vermindert de functie van een cel, weefsel of orgaan en frequenties die worden uitgezonden.

Door stress, voeding, omgevingsfactoren, trauma’s, etc. zal een lichaam proberen om te gaan compenseren. Hiervoor wordt meestal wat ingeleverd van de gezonde delen in het lichaam en dat verstoord de energie en kan ten koste gaan van de harmonie in lichaam en geest. Bij paarden of honden kan zich dit uitten in bijvoorbeeld tegenwerken in plaats van meewerken, onduidelijke klachten, lage weerstand, pijn, vreemde kwaaltjes, allergieën.

Hoe werkt het?

Door middel van Healy worden de frequenties van een persoon of dier gescand en het detecteren van anomalieën (disharmonische frequenties) die voortkomen uit het onbewuste als gevolg van negatieve programmering, traumatische ervaringen, onbalans in de meridianen of chakra’s.

De frequenties die de Healy uitzend, stemmen zich af op de juiste trilling om de verstoorde frequentie te herstellen. Het analyseprogramma is hierbij van grote belang, omdat deze in beeld brengt wat er precies verstoord is. De programma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Het is net als een radio die stoort als hij niet precies op de juiste frequentie (golflengte) zit. Om hem beter af te stemmen, net als het lichaam, zal de verstoring in het lichaam gelijk gaan lopen als de frequentie die het aangeboden krijgt. Na enige tijd zal het lichaam de optimale frequentie oppakken en komt het terug in balans waardoor het zelfherstellendvermogen wordt geactiveerd.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequentie staat niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft ieder dier op ieder moment alleen wat het nodig heeft.

Healy

De therapie wordt met behulp van het instrument Healy uitgevoerd. Healy is een medisch gecertificeerd, handzaam en uniek apparaat die via een app op je mobiel gebruikt wordt. Na een analyse, afgestemd op jou dier, kunnen geïndividualiseerde frequenties het lichaam en de geest weer in balans brengen. Healy ondersteund het zelfherstellende vermogen en zorgt ervoor dat energie weer vrijer kan gaan stromen.

Prijs: € 75
Prijs: € 75

Voor informatie en bestellingen

    Bekijk ook

    CBD-olie voor honden

    CBD-olie kan bij honden verlichting bieden bij de klachten van artrose, ouderdomsklachten, ontstekingen, eplilepsie, nerveus en angstig gedrag

    CBD-olie voor katten

    Wil je CBD-olie inzetten bij katten en wil je zeker zijn van een zuivere kwaliteit CBD-olie zonder de terpenen? Dit is mogelijk! Bekijk het hier.