Haaranalyse voor Paarden

Primeur in Nederland! Nieuw bij Anichi is de epigenetische haaranalyse voor paarden. Snel en efficiënt worden diverse storende indicatoren zoals, tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren door een computer gemeten. De haaranalyse maakt daarnaast ook duidelijk of het paardenlichaam stoffen niet goed opneemt, welke systemen niet goed werken en welke oorzaken een rol zou kunnen spelen bij optimalisatie. Het uitgebreide rapport geeft je inzicht hoe het met het welzijn van jouw paard is gesteld op epigenetisch niveau en hoe het zich kan optimaliseren. De haren van je paard worden ter plekke geanalyseerd waarna de gegevens naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland worden verstuurd. Daarna worden de resultaten door een computer met een speciaal programma op 800 punten middels bioresonantie verwerkt. Binnen een half uur ontvang je een uitgebreid rapport welke we samen kunnen bespreken.

Wat is haaranalyse?

Tijdens het dagelijks leven van paarden zijn ook zij, net als mensen, onderworpen aan de effecten van voeding, omgeving en levensstijl. Deze hebben weer effect op de manier hoe hun genen zich uiten. Als gevolg hiervan leven vele paarden in een minder dan optimale gesteldheid en bereiken ze hun epigenetische potentie niet. Middels een haaranalyse wordt je geïnformeerd over welke relevante factoren aangepast kunnen worden zodat jouw geliefde paard weer in zijn kracht komt en de controle over het leven terugkrijgt.

Cell-Wellbeing heeft 10 jaar onderzoek gewijd aan de ontwikkeling van het systeem. Dit is ontworpen om individuele epigenetische indicatoren te markeren die specifiek zijn voor elk paard. De informatie wordt gebruikt om aangepaste voedingsrapporten te maken op basis van de epigenetische behoefte van het paard, gedurende 90 dagen na een meting.

De 9 epigenetische factoren gemeten (klik voor uitvergroting)

Paardenrapport

Bekijk het voorbeeldrapport

Veel gestelde vragen over haaranalyse

Hieronder vind je antwoorden op enkele van de veel gestelde vragen over de haaranalyse voor paarden. Heb je al een analyse gedaan? Dan kan je wellicht antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen. Maar ook zijn de rapportvragen gebaseerd op het hierboven geplaatste voorbeeldrapport. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe maak ik een afspraak?

Een meeting kan op stal waar je paard staat of de haren kunnen worden opgestuurd volgens bepaalde instructies. Gebruik het contactformulier hieronder of bel met bovenstaand nummer.

Prijs: € 125
Prijs: € 125

Voor informatie en bestellingen


  Bekijk ook

  CBD-olie voor honden

  CBD-olie kan bij honden verlichting bieden bij de klachten van artrose, ouderdomsklachten, ontstekingen, eplilepsie, nerveus en angstig gedrag

  Frequentie Therapie

  Behandel chronische pijn van je dier met behulp van frequentie therapie. Herstel verstoorde frequenties.

  Paardrijden in verbinding

  Het boekje “Paardrijden in verbinding” is geschreven door Anita van Gils. Voor een ieder die meer vanuit het hoofd en in hun innerlijke kracht willen leven, zijn de 5 basistappen die omgeschreven worden een efficiënte en makkelijke leidraad.

  Menu