Haaranalyse voor Paarden

Primeur in Nederland! Nieuw bij Anichi is de epigenetische haaranalyse voor paarden. Snel en efficiënt worden diverse storende indicatoren zoals, tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren door een computer gemeten. De haaranalyse maakt daarnaast ook duidelijk of het paardenlichaam stoffen niet goed opneemt, welke systemen niet goed werken en welke oorzaken een rol zou kunnen spelen bij optimalisatie. Het uitgebreide rapport geeft je inzicht hoe het met het welzijn van jouw paard is gesteld op epigenetisch niveau en hoe het zich kan optimaliseren. De haren van je paard worden ter plekke geanalyseerd waarna de gegevens naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland worden verstuurd. Daarna worden de resultaten door een computer met een speciaal programma op 800 punten middels bioresonantie verwerkt. Binnen een half uur ontvang je een uitgebreid rapport welke we samen kunnen bespreken.

Wat is haaranalyse?

Tijdens het dagelijks leven van paarden zijn ook zij, net als mensen, onderworpen aan de effecten van voeding, omgeving en levensstijl. Deze hebben weer effect op de manier hoe hun genen zich uiten. Als gevolg hiervan leven vele paarden in een minder dan optimale gesteldheid en bereiken ze hun epigenetische potentie niet. Middels een haaranalyse wordt je geïnformeerd over welke relevante factoren aangepast kunnen worden zodat jouw geliefde paard weer in zijn kracht komt en de controle over het leven terugkrijgt.

Cell-Wellbeing heeft 10 jaar onderzoek gewijd aan de ontwikkeling van het systeem. Dit is ontworpen om individuele epigenetische indicatoren te markeren die specifiek zijn voor elk paard. De informatie wordt gebruikt om aangepaste voedingsrapporten te maken op basis van de epigenetische behoefte van het paard, gedurende 90 dagen na een meting.

Paardenrapport

Bekijk het voorbeeldrapport

Het Paardenrapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

De 9 epigenetische factoren gemeten (klik voor uitvergroting)

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Frequentiegevoeligheid
50 Hz netstroomMagnetisch constant veld
ComputerschermMagnetron straling (WIFI)
ELF (extreem lage frequentie)Mobiele telefoon, GSM (0,9 GHz)
Elektromagnetisch wisselveldMobiele telefoon GSM (1,8 GHz)
ElektrosmogRF (radiofrequentie)
Elektrostatisch veld
Televisiescherm
LFR (Lage Frequentie Straling)
Trekstroom 16 2/3
Antioxidanten
AnthocyanidinenZink
CarotenoïdenVitamine E
Co-enzym Q10Vitamine C
FlavonoïdenSuperoxide dismutase
Fyto-oestrogeenSulforafaan
Essentiële vetzuren
Omega-3Alfa-linoleenzuur – 3 (ALA)
Docosahexaeenzuur – 3 (DHA)
Elcosapentaeenzuur – 3 (EPA)
Omega-6Linolzuur - 6
Gamma Linolzuur – 6 (GLA)
Arachidonzuur – 6 (AA)
Omega-9Oliezuur -
Aminozuren
Alanine
Lysine
ArginineMethionine
AsparagineOrnithine
CarnitineProline
CarnosineSerine
CitrulineTaurine
CystineThreonine
GlycineTryptofaan
HistidineTyrosine
IsoleucineValine
Leucin
Gevoeligheden voor voedsel
Hooi (Vers, Klaver, Gras Hooi Timothy, Peulvruchten)
Gras (Vers, Klaver, Gersten, Tarwe, Zwenk)
KuilvoerWortel
AppelKnoflook
GerstMunt
HaverChlorella
HimalayazoutZeewier
MelasseSpirulina
SuikerMeidoornbessen
Zwarte zonnebloempitolieRozenbottels
Lijnzaad
Mineralen
Calcium
Potassium
ChroomSelenium
KoperSilicium
IJzerNatrium
LithiumZwavel
MagnesiumZink
Mangaanborium
Molybdee
Omgevingsinvloeden
Chemicaliën
Koolwaterstoffen
Straling
Giftige metalen
Microbiologisch
Bacteriën
Schimmels
Schimmels/sporen
Parasieten
Post-virus
Virus

Veel gestelde vragen over haaranalyse

Hieronder vind je antwoorden op enkele van de veel gestelde vragen over de haaranalyse voor paarden. Heb je al een analyse gedaan? Dan kan je wellicht antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen. Maar ook zijn de rapportvragen gebaseerd op het hierboven geplaatste voorbeeldrapport. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Nee, het rapport is niet bedoeld voor de behandeling of genezing van een aandoening of ziekte maar geeft inzicht op welke effecten van buitenaf jouw paard beïnvloeden, zoals voeding en omgevingsindicatoren.

Epigenetica is de studie van de dagelijkse invloed van voeding, omgeving en levensstijl. Deze factoren hebben invloed op hoe de genen van jouw paard zich uitdrukken. In sommige gevallen wordt tot 98% van genexpressie (fysiek, mentaal en emotioneel) gecontroleerd door de omgeving waarin paarden leven. Lees verder op wat is epigenetisch.

Wanneer twee systemen frequenties hebben die vergelijkbaar zijn, komen ze in resonantie. Wanneer de operazanger een noot raakt die resoneert met het glas, kan hij de energie uit die noot absorberen totdat er zoveel is opgeslagen dat het glas verbrijzelt.

De grafiek geeft een overzicht van de meetwaardes die specifiek zijn voor jouw paard. Als deze categorie is gemarkeerd met een (A) Prioriteit, 2) Advies of 3) Overweging) dan worden deze beschouwd als items ( voedingsstoffen / supplementen) die je kan geven aan jouw paard.

De segmenten met contouren worden aangeduid als items om te overwegen. Ze zijn van matige relevantie maar zijn geen prioriteitsproblemen.

Inderdaad. Er wordt aangeraden om 90 dagen dit voedsel te vermijden in het rantsoen van jouw paard. Het kan om verschillende redenen een onevenwichtige voeding veroorzaken of het systeem overmatig belasten. Het kan ook zijn dat er teveel van deze stoffen gegeten zijn de laatste periode.

Ja, er kan een bepaalde mate van intolerantie zijn voor voedingstoffen die niet gegeten zijn. Het lichaam kan er een aversie tegen hebben of instinctief niet van dit voedsel houden of nodig hebben.

Nee, de aanwezigheid van een specifieke voedingsstof in het profielrapport betekent niet dat een paard noodzakelijkerwijs een klassiek tekort heeft. Het kan op bepaalde momenten bepaalde voedingsstoffen wel nodig hebben en dat wordt weergegeven in de resultaten.

Nee, jouw paard heeft veel meer omega 3 en 9 nodig want dat is het tekort wat de grafiek aangeeft.

Het paardenlichaam is in feite een dierentuin vol met verschillende soorten parasieten. Parasieten profiteren ten koste van hun gastheer en kunnen het lichaam aantasten. Een sterk immuunsysteem is belangrijk. Uw paard regelmatig te ontdoen van micro-organismen is daarom belangrijk.

De intensiteit van het bioveld is niet altijd de indicator van een fysieke aanwezigheid van het toxine in het paard zelf. Het kan ook een afkeer of intolerantie zijn.

Op korte termijn zijn de resultaten vaak niet herhaalbaar vanwege de aard van testen in het bioveld en de onderliggende homeodynamische processen in het lichaam, die niet lineair (rechtlijnig) en dynamisch (veranderlijk) van aard zijn.

Het is een samenwerkende organisatie van professionals uit de bedrijfskunde en industrie. Deze zijn allen gespecialiseerd in epigenetische technologien en optimalisatiestrategieën. Je kan hier meer over lezen op cell-wellbeing.com. De nieuwste Quantum Biologie en toonaangevende Duitse technologie hebben samen een optimalisatieplatform gecreëerd voor meerdere bedrijfstakken. De epigenetische technologie en servers zijn gevestigd in Hamburg, Duitsland. Hier bevinden zich gecertificeerde en CE-goedgekeurde systemen en resonantietechnologie die 24 uur per dag 365 dagen per jaar werken. Duizenden S-drive-gebruikers in meer dan 20 landen gebruiken de CE-, ETL-, FCC- en CQC- goedkeuringen van de S-drive peripheral. Dit is het toegangspunt tot servers en optimalisatie-rapporten. De Wellness, retail, sport, fitness, beauty, spa en paardensector zijn hierin actief. Er zijn kantoren in VS, Maleisie, Duitsland en Hong Kong. Samen zorgen zij voor verkoop, ondersteuning, training en gebruikers.

Hoe maak ik een afspraak?

Een meeting kan op stal waar je paard staat of de haren kunnen worden opgestuurd volgens bepaalde instructies. Gebruik het contactformulier hieronder of bel met bovenstaand nummer.

Prijs: € 125
Prijs: € 125

Voor informatie en bestellingen

  Bekijk ook

  CBD-olie voor honden

  CBD-olie kan bij honden verlichting bieden bij de klachten van artrose, ouderdomsklachten, ontstekingen, eplilepsie, nerveus en angstig gedrag

  CBD-olie voor Dieren

  Het lichaam van een dier beschikt net als bij de mens over een receptorsysteem wat aangestuurd wordt door cannabinoïden. Het is een hulpmiddel dat ondersteunend kan werken na bijvoorbeelde herstel.

  Frequentie Therapie

  Behandel chronische pijn van je dier met behulp van frequentie therapie. Herstel verstoorde frequenties.