Paardrijden in verbinding

Het boekje "Paardrijden in verbinding" is geschreven door Anita van Gils. Voor een ieder die meer vanuit het hoofd en in hun innerlijke kracht willen leven, zijn de 5 basistappen die omgeschreven worden een efficiënte en makkelijke leidraad.

Als ervaringsdeskundige weet de schrijfster Anita van Gils als geen ander hoe het was om na een diepe persoonlijke crisis zichzelf te hervinden. Ze kreeg hierbij hulp van haar paard Weruniek en de leermomenten die ze aangereikt kreeg van deze merrie heeft ze in 5 basisstappen samengevat. Ze wil hiermee mensen helpen bewuster verbinding te maken vanuit het hoofd naar het hart. Na het lezen van dit boekje ben je in staat om meer zelfvertrouwen te ervaren en een diepe verbinding met je paard op te bouwen om zo “samen in éénheid” te gaan rijden. Het is geschreven voor ruiters die snel afgeleid zijn en voor gevoelige mensen die er gewoon van houden om in de buurt van paarden te zijn. Het geeft handvaten om meer rust in het hoofd te krijgen en het is een leidraad om vanuit de innerlijke kracht te leven. Het is ook een handboek voor instructeurs die een coachende rol uitvoeren naar beginnende ruiters.

Prijs: € 14,95
Prijs: € 14,95

Voor informatie en bestellingen


  Bekijk ook

  Aura Consult voor Dieren

  Met de Healy Resonance module kan er een aura foto gemaakt worden van jouw paard, hond of kat! Zo krijg je inzicht in de thema’s die voor jouw dier op dat moment van belang zijn.

  CBD-olie voor honden

  CBD-olie kan bij honden verlichting bieden bij de klachten van artrose, ouderdomsklachten, ontstekingen, eplilepsie, nerveus en angstig gedrag

  Menu