Samenwerkende Partners

Voedingscentrum voor Paarden

Onze partner Larissa Vermeulen is de oprichtster van het Voedingscentrum voor Paarden. Zij is al jaren werkzaam in de paardenwereld en tijdens haar opleiding tot Paraveterinair dierenartsassistente stond de wetenschap al hoog op het lijstje. Zo zijn er laboratorium trainingen gevolgd, mag ze zich Veterinair voedingsconsulente noemen en ook de opleiding tot sportmasseur en instructeur voor paarden heeft voor extra kennis gezorgd. Als Paraveterinair heeft ze al veel mee mogen kijken achter de schermen bij dierenartsen. Hierdoor ze met het voedingscentrum voor paardeneigenaren maar ook dierenartsen kan ondersteunen. Haar doel: De gezondheid van paarden optimaliseren met een optimaal rantsoen. Door het onderwerp voeding eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedere paardeneigenaar en door de samenwerking met diverse professionals zoals dierenartsen, wilt Larissa zo veel mogelijk informatie verspreiden, rantsoenen analyseren en rantsoenen optimaliseren waardoor de algehele gezondheid van paarden geoptimaliseerd kunnen worden. Het voedingscentrum voor paarden is de startpagina voor paardeneigenaren. Als je meer wilt leren over paardenvoeding of je hebt een vraag, dan kun je bij het Voedingscentrum voor paarden terecht. Of het nu gaat over voeding voor je oudere paard, je jonge paard, je sportpaard, je aan het revalideren bent of je paard moeite heeft met zijn gewicht, het Voedingscentrum voor paarden helpt je bij al je voervragen!

Pure Horse

Pure Horse wil een belangrijke rol spelen voor de gezondheid van alle paarden in Nederland. Enerzijds doen zij dat door abonnementen, hiermee kunnen ze elke maand een op maat gemaakte dieet (passend bij de natuurlijke behoeften en de seizoenen) bieden. Anderzijds verstrekken ze zoveel mogelijk gratis informatie over de natuurlijke behoeften van paarden. Zo kan iedere paardenliefhebber zelf meer leren en daardoor geschiktere keuzes maken.

Horse and Protect

Paardrijden is een prachtige en intense sport en hobby. Horseandprotect.nl vindt dat je zonder zorgen van je hobby en sport moet kunnen genieten. Daarom heeft deze webshop zich gespecialiseerd op het gebied van bescherming van paard en ruiter in de breedste zin van het woord.
Van beenbescherming tot aan voedingssupplementen voor je paard werken we samen met onze merken Back on Track, Cavallo, Grand National, Harry’s Horse, LeMieux, Sectolin, Horka en onze partner Anichi Haaranalyse en bieden we een totaalpakket om ruiter en paard gezond en fit te houden waardoor we optimaal kunnen genieten van al het moois dat paardensport ons te bieden heeft!

Boek

Hoe kunnen we dieren begeleiden bij hun laatste adem, in contact komen met hun ziel na overlijden en hoe kunnen we zelf ons hart vervullen bij rouw en verdriet? Een inspirerend, informerend en praktisch boek met kaartenset dat gaat over verlies van en rouw om van je dier.