Over het S-Drive systeem

Categorie: Dieren Haaranalyse
497 x bekeken
Anita

Wat is een S-Drive?

De S-drive voor haaranalyse is een baanbrekende welzijn-technologie die een individueel paarden optimalisatie rapport biedt op basis van de invloed van epigenetica. Het is geen medisch hulpmiddel en diagnosticeert, behandelt of geneest geen ziekte of aandoening.

Het systeem in ontwikkeld door Cell Wellbeing in Duitsland, een land wat toonaangevend is op het gebied van resonantietechnologie en geavanceerde wetenschap en technologie.

De S-drive converter meet natuurlijke golffrequenties (handtekeningen) van haarmonsters. Het digitale bestand wordt naar het informatiecentrum in Hamburg gestuurd. Hier decodeert, codeert en digitaliseert de supercomputer de kenmerkende golf die afkomstig is van de resonantie van de haarfollikel en leest deze vervolgens. Het proces is relevant voor de vastgestelde epigenetische gegevens. De relevantiegegevens worden gebruikt om de grafieken en tabellen van de rapporten te maken.

Multidisciplinair inzetbaar

Omdat de S-drive geen medisch hulpmiddel is, kan het op grote schaal worden gebruikt voor gezondheid, sport, voedingsprofessionals en organisaties over de hele wereld.

Het detecteert welke epigenetische signalen de gen-expressie beïnvloeden, zodat aanpassingen in voeding en stal-management kunnen worden aangenomen om optimale fysiologie en prestaties te ondersteunen.

Gebruik van S-Drive bij een haaranalyse voor paarden

De S-Drive voor haaranalyse is een draagbaar apparaat met een spectrumspoel in het midden. De spoel produceert een scalaire golf die een verandering detecteert die optreden als de haarborstels op de spoel worden geplaatst.

Het maakt gebruik van informatiesignalen van de haarborstel in de haarzakjes. Deze zenden een kenmerkende golf uit. Dit verstoort de scalaire golf en de software zet de informatie om in een digitaal record. De technologie maakt gebruik van bio-resonantie om te onderscheiden welke informatie in de signatuurgolf de efficiënte en optimale expressie ondersteunt.

We gebruiken de haarwortelbol als informatiebron, omdat het haarzakje een onderdeel is van het sensorische systeem van het lichaam. Deze biomarker geeft informatie weer uit de omgeving die aanwezig is in het energieveld.

De informatie verandert in de loop van de tijd omdat deze door resonantie is verbonden met de epigenetische invloed van het paard. Onze macro- en micro-omgevingen hebben een effect, zoals – luchtkwaliteit, opgenomen voedsel en voedingsstoffen, de elektromagnetische omgeving en zelfs de gedachten die een paard kan hebben.

Snelle analyse en uitgebreid rapport

De informatie wordt vervolgens via een beveiligde verbinding verzonden naar onze hogesnelheidsservers in Hamburg, Duitsland, die resonantie-algoritmen gebruiken om de optimalisatie in kaart te brengen. We hebben een uitgebreide database met informatiebestanden, waaronder voedings- en milieu-invloeden.

De resulterende epigenetische informatie wordt gepresenteerd in een uitgebreid rapport dat binnen 15 minuten aan de S-Drive-operator wordt geretourneerd.

Het paarden optimalisatie rapport is relevant voor een periode van 90 dagen omdat de epigenetische invloeden voortdurend veranderen.

Certificeringen

Het apparaat is beoordeeld op veiligheid en gecertificeerd volgens zeer hoge elektrische normen (CE, FCC, ETL), gelijk aan die voor labaratoriumapparatuur en zendt frequenties uit.

De producten van Cell Wellbeing zijn gedefineerd volgens de algemene wellnessproducten door het Food and Drug Administration Center for Devices and Radiological Health’s compliancebeleid ” General Wellness: Policy for low risk devices, 29 juli 2016.

Onze technologie maakt gebruik van bio-resonantie om te onderscheiden welke informatie in de signatuurgolf de efficiëntie en optimale expressie ondersteunt.

Voor meer info zie Cell-Wellbeing.com

Paardenrapport
Een voorbeeldrapport (klik om te openen)
Lees verder