Veel gestelde vragen over haaranalyse voor dieren

Categorie: Dieren Haaranalyse
490 x bekeken
Anita
Hieronder vind je het antwoord op enkele van de veel gestelde vragen over Haaranalyse voor Paarden. Staat uw vraag niet in de beschreven veel gestelde vragen over Haaranalyse? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel op tel.nr. 06 15 906 739.

Nee, het rapport is niet bedoeld voor de behandeling of genezing van een aandoening of ziekte maar geeft inzicht op welke effecten van buitenaf jouw paard beïnvloeden, zoals voeding en omgevingsindicatoren.

Epigenetica is de studie van de dagelijkse invloed van voeding, omgeving en levensstijl. Deze factoren hebben invloed op hoe de genen van jouw paard zich uitdrukken. In sommige gevallen wordt tot 98% van genexpressie (fysiek, mentaal en emotioneel) gecontroleerd door de omgeving waarin paarden leven. Lees verder op wat is epigenetisch.

Wanneer twee systemen frequenties hebben die vergelijkbaar zijn, komen ze in resonantie. Wanneer de operazanger een noot raakt die resoneert met het glas, kan hij de energie uit die noot absorberen totdat er zoveel is opgeslagen dat het glas verbrijzelt.

De grafiek geeft een overzicht van de meetwaardes die specifiek zijn voor jouw paard. Als deze categorie is gemarkeerd met een (A) Prioriteit, 2) Advies of 3) Overweging) dan worden deze beschouwd als items ( voedingsstoffen / supplementen) die je kan geven aan jouw paard.

De segmenten met contouren worden aangeduid als items om te overwegen. Ze zijn van matige relevantie maar zijn geen prioriteitsproblemen.

Inderdaad. Er wordt aangeraden om 90 dagen dit voedsel te vermijden in het rantsoen van jouw paard. Het kan om verschillende redenen een onevenwichtige voeding veroorzaken of het systeem overmatig belasten. Het kan ook zijn dat er teveel van deze stoffen gegeten zijn de laatste periode.

Ja, er kan een bepaalde mate van intolerantie zijn voor voedingstoffen die niet gegeten zijn. Het lichaam kan er een aversie tegen hebben of instinctief niet van dit voedsel houden of nodig hebben.

Nee, de aanwezigheid van een specifieke voedingsstof in het profielrapport betekent niet dat een paard noodzakelijkerwijs een klassiek tekort heeft. Het kan op bepaalde momenten bepaalde voedingsstoffen wel nodig hebben en dat wordt weergegeven in de resultaten.

Nee, jouw paard heeft veel meer omega 3 en 9 nodig want dat is het tekort wat de grafiek aangeeft.

Het paardenlichaam is in feite een dierentuin vol met verschillende soorten parasieten. Parasieten profiteren ten koste van hun gastheer en kunnen het lichaam aantasten. Een sterk immuunsysteem is belangrijk. Uw paard regelmatig te ontdoen van micro-organismen is daarom belangrijk.

De intensiteit van het bioveld is niet altijd de indicator van een fysieke aanwezigheid van het toxine in het paard zelf. Het kan ook een afkeer of intolerantie zijn.

Op korte termijn zijn de resultaten vaak niet herhaalbaar vanwege de aard van testen in het bioveld en de onderliggende homeodynamische processen in het lichaam, die niet lineair (rechtlijnig) en dynamisch (veranderlijk) van aard zijn.

Lees verder