Wat is epigenetisch?

Categorie: Dieren Haaranalyse
762 x bekeken
Anita

Wat betekent epigenetisch?

Tijdens het dagelijks leven van paarden zijn ook zij, net als wij mensen, onderworpen aan de effecten van voeding, milieu en levensstijl. Die hebben weer effect op de manier hoe de genen zich uiten. Als gevolg hiervan leven vele paarden in een minder dan optimale gesteldheid en bereiken ze hun epigenetische potentieel niet. Middels de haaranalyse wordt je geïnformeerd over welke relevante factoren er aangepast kunnen worden zodat jouw geliefde paard meer op kracht komt en volledig kan presteren. Start nu met optimaliseren!

Epigenetisch houdt in dat invloeden van buitenaf effect kunnen hebben op het innerlijke gestel. Deze signalen omvatten informatie uit de lucht die we inademen. Maar ook het voedsel dat we eten, de impact van de elektromagnetische omgeving en dergelijke. Dit geeft vorm aan de manier waarop we het welzijn benaderen. Het is het bewijs dat het milieu de sleutel is tot hoe onze genen tot expressie komen. En de manier waarop dit onze dagelijkse welzijns- en ziektepreventie regimes beïnvloedt. Soms kunnen signalen afkomstig van de omgeving disharmonie veroorzaken. Dat kan weerspiegelt worden in de fysiologie van mensen en dieren. De interactie tussen omgevingssignalen en het aanpassingsproces dat levende systemen gebruiken om te gedijen.

Is epigenetica de sleutel tot een gezonder leven voor dieren?

Alle levende systemen zijn gemaakt van materie die fysieke structuren vormt, waarvan de kleinste een atoom is. Ruimte is in feite geen ruimte maar bestaat uit interactieve energievelden, die alle dingen in het universum verzinnen en informatie, enige en materie uitwisselen via communicatie.

Energie bestaat in velden, we zien b.v. licht uitgedrukt als frequentie in het elektromagnetische veld. Fundamenteel betekent dit dat het leven niet alleen bestaat uit fysieke deeltje, maar ook uit trillingsenergie die in het veld bestaat. De informatiestroom uit het kwantumveld is communicatie die alle trillingsenergie beïnvloed, die op zijn beurt alle materie beïnvloed door resonantie en dus een effect heeft op fysieke deeltjes, die alle cellen vormen en dus levende systemen beïnvloed. In feite beïnvloed energie materie 100 keer efficiënter dan materie andere materie beïnvloed.

Dat betekent dat als we de fysieke toestand van een paard willen optimaliseren, we het trillingsniveau moeten beïnvloeden. Genexpressie beïnvloed de dagelijkse fysiologie en dit proces is gebaseerd op vibratie-energie door het decoderen van omgevingssignalen. Hierdoor kunnen cellen in zichzelf en in het hele levende systeem communiceren.

Wetenschappers noemen dit epigenetica. Dit principe heeft ons nieuw inzicht opgeleverd dat ons in staat heeft gesteld om technologie te ontwikkelen voor het optimaliseren van levende systemen. Deze nieuwe aanpak is volkomen veilig, natuurlijk en efficient en is gebaseerd op epigenetica en kwantummechanica.

Lees verder